Bel ons: (074) 727 10 20

logo Spanjaard

menu

Het Spanjaard

Voor bouwen, ontwikkelen en wonen

Salomon Spanjaard maakte Borne groot in textiel. Daar spinnen wij nog altijd garen bij. Zijn handelsgeest huist hier in Het Spanjaard. Het is de inspiratiebron voor ons ondernemerschap in bouwen, ontwikkelen en wonen.

Samen durven we groots te dromen én maken we het waar. In het klein en in het groot geven we ruim baan aan de mogelijkheden. Voor onszelf én voor de ander. Wonen doe je immers nooit alleen. Je bent onderdeel van een omgeving. Daarom dragen we ons steentje bij. Ontvangen we je graag hier, waar bouwen begint.

Welkom bij Het Spanjaard.

De geschiedenis

Na oprichting in 1828 was Textielweverij S.J. Spanjaard al snel een begrip in de regio. Haar succes was de basis voor de groei van Borne.

Ons Pand

was sinds 1864 het kantoor van Salomon Spanjaard en nu het enig overgebleven gebouw van het Fabriekscomplex. In ons pand zijn nog diverse verwijzingen naar het verleden te vinden.

De bedrijven

In kenniscentrum Het Spanjaard zitten bedrijven uit diverse sectoren van de bouw die de gedrevenheid van Spanjaard voortzetten. Voor elke bouwgerelateerde vraag zijn wij er voor u!

Bezoek de pagina