Bel ons: (074) 727 10 20

logo Spanjaard

menu

EVENTS

9 oktober 2019 | Workshop moodboard interieur

Waar te beginnen met uw plannen voor een nieuw interieur? De basis voor het maken van een goed interieurplan is het samenstellen van een moodboard. Maar hoe doe je dat? En wat zijn de belangrijke uitgangspunten? In deze workshop zullen onze interieurontwerpsters u leren hoe dit aan te pakken.

De interieurontwerpsters van Building Design Architectuur zullen u tijdens deze workshop meenemen in de te doorlopen stappen voor het maken van een moodboard en de belangrijke uitgangspunten die zorgen voor een goede basis. Heeft u plannen om het complete interieur van uw woning, bedrijfspand of wellicht enkel een ruimte (zoals de woonkamer of een slaapkamer) aan te pakken? Dan kunt u ook tekeningen en/of foto's van de betreffende ruimte(s) meenemen om u te laten adviseren door de interieurontwerpsters.

Naast de interieurontwerpsters van Building Design Architectuur zullen er medewerkers van een interieurbedrijf in Borne aanwezig zijn om u te adviseren.

Meld u snel aan, want vol is vol!

Deelname van het event is vrijblijvend.

Schrijf u in voor dit event!

* Wanneer u akkoord bent, mogen de bedrijven die in ‘Het Spanjaard’ gevestigd zijn contact met u opnemen ten behoeve van informatiedoeleinden, zoals het versturen van een nieuwsbrief en het uitnodigen voor een event.

Door te verzenden bent u akkoord met onze privacyverklaring.