Bel ons: (074) 727 10 20

logo Spanjaard

menu

Wat staat ons te wachten in 2021? 9sept.

9 september 2020 | Wat staat ons te wachten in 2021? 9sept.

Wat staat de bouwwereld allemaal te wachten in 2021? Er wordt wel aandacht besteed aan de Wet Kwaliteitsborging (WKB), BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en de Omgevingswet, maar welke consequenties heeft deze nieuwe wet- en regelgeving? Moeten we onze werkwijze aanpassen in de bouw? Wat wordt de nieuwe rol van de gemeente, de architect en hoe moet de aannemer hierop anticiperen?

Op woensdag 9 september en woensdag 21 oktober (zie andere eventpagina) informeren we u in Het Spanjaard graag over de nieuwe wet- en regelgeving en de consequenties hiervan in de bouwwereld. Diverse sprekers zullen u hierover bijpraten. PlanGarant informeert u over de Wet Kwaliteitsboring, TiMaX vertelt meer over BENG, Ad Fontem over de Omgevingswet en Building Design Architectuur vertelt u meer over haar ervaring met de nieuwe regelgeving door middel van pilotprojecten.

Het eventprogramma start om 15.30 uur en eindigt om ongeveer 19.30 uur. De invulling van het programma ontvangt u op voorhand van het event per mail. Na afloop van het event bent u op de hoogte van alles wat de bouwwereld te wachten staat in 2021 met betrekking tot de nieuwe wet- en regelgeving. U krijgt tevens een samenvatting van alle informatie mee naar huis.

De kosten voor dit event bedragen €25,- per persoon. Er wordt gezorgd voor een diner en de drankjes.
Na aanmelding via de link hieronder, ontvangt u een bevestigingsmail waarin tevens de link voor betaling Wat is opgenomen.

Meld u snel aan voor deze informatiemiddag/avond, want … vol is vol!
Meldt u zich aan via de eventpagina van de juiste, gewenste datum?

Schrijf u in voor dit event!

* Wanneer u akkoord bent, mogen de bedrijven die in ‘Het Spanjaard’ gevestigd zijn contact met u opnemen ten behoeve van informatiedoeleinden, zoals het versturen van een nieuwsbrief en het uitnodigen voor een event.

Door te verzenden bent u akkoord met onze privacyverklaring.