Bel ons: (074) 727 10 20

logo Spanjaard

menu

Ruimtelijk advies

Ons land en onze leefomgeving zijn onze trots. Dat moet zo blijven. Dat vinden wij én onze opdrachtgevers. Maar daartegenover staan vaak nieuwe plannen voor wonen, werken en leven. Mooie plannen, ideeën en dromen waarvoor ruimte nodig is. Want bestemmingsplannen vragen ruimte en moeten voldoen aan wetten, regels en procedures. Ad Fontem kent de regelgeving en de randvoorwaarden. Ad Fontem adviseert, kijkt verder en bedenkt oplossingen.

Wij zijn een sterk groeiend adviesbureau en een ervaren specialist bij vraagstukken over ruimtelijke ordening in Nederland. Dat maakt ons een deskundig partner voor particulieren, bedrijfsleven en overheid. Ons team is betrokken en toekomstgericht en adviseert over de meest uiteenlopende bestemmingsplannen en ruimtelijke initiatieven. Vanuit ons bureau of op detacheringsbasis verbinden wij mensen en (ruimtelijke) wensen.

Een persoonlijke benadering is voor ons vanzelfsprekend. Op doortastende wijze vertalen onze deskundige adviseurs en juridische medewerkers ieder vraagstuk over ruimtelijke ordening naar een praktisch en doeltreffend advies op maat. Doelgericht en vlot maatwerk. Altijd nauwgezet afgestemd op uw idee, plan of droom.

Wilt u meer weten over Ad Fontem? Neem vrijblijvend contact met ons op via 074-2557020 of kijk op www.ad-fontem.nl.