Bel ons: (074) 727 10 20

logo Spanjaard

menu

Interieur

Bij het inrichten van een woning, gebouw of kantoor komen er veel vragen op je af. Door al in een vroeg stadium onze interieurarchitect in te schakelen kan zij u op een soepele manier door het woud van complexe keuzes leiden naar het beste resultaat.

De vragen die u heeft kunnen heel divers zijn: wat zijn de juiste afmetingen van de ruimtes, welke uitstraling en sfeer wil ik bereiken en welke kleuren, materialen en meubels horen daarbij?

Maar ook heeft de interieurarchitect vragen voor u, zodat samen gezorgd kan worden voor een gedegen voorbereiding. Bijvoorbeeld met betrekking tot de routing: zijn er korte lijnen tussen bijkeuken en keuken, is de balie of bar zo gesitueerd dat de gehele ruimte goed te overzien is? Is er een goede verbinding tussen binnen- en buitenruimte? Denk ook aan verlichting en lichtinval: zijn de ruimtes voorzien van voldoende daglicht, waar wil ik een accent opleggen en hoe kunnen we 's avonds de beste sfeer creƫren met daarbij de juiste verlichting?

Daarom is het belangrijk om al in het voortraject een interieurarchitect in te schakelen zodat samen met u en de bouwkundig architecten een totaalplan gemaakt kan worden.

Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek?

www.buildingdesign.nl | (074) 265 99 66